Menu

NIEUW: KIS Magic Mud Lightener 500 gr.

NIEUW: KIS Magic Mud Lightener 500 gr.

Nu 2+1 GRATIS!*

 

KIS Magic Mud is een vegan, stuifvrije blondeerpoeder met een kleiachtige structuur die zich heel makkelijk laat mengen. Deze kleitextuur maakt het werken met deze innovatieve lightener nog eenvoudiger. Het hecht direct aan het haar zonder dat het druppelt of uitdroogt. Door de unieke hechtingstechnologie van KIS Magic Mud brengt de lightener zeer eenvoudig op, waardoor het haar optimaal geblondeerd wordt. Tot wel 9+ tinten lichter! Geef je creativiteit de vrije hand en werk niet alleen sneller, effectiever en eenvoudiger maar ook veiliger. Door de unieke formulering is KIS Magic Mud lightener het eerste ontkleuringspoeder dat niet als gevarengoed wordt geclassificeerd en daarom veiliger is voor elke salon. Work smart, go blonde met KIS Magic Mud Lightener!

 

Easy Mixing

De structuur van KIS Magic Mud is dik, zacht en romig. Easy mixing, absoluut een plezier om te mengen door de waanzinnige structuur. Zeer eenvoudig aan te brengen op zowel lang- als korthaar en druppelt niet.

 

Bescherming

De Vegan formule bevat Hyaluronic zuur, dit helpt het haar te beschermen en te bevochtigen, het haar houdt hierdoor vocht vast waardoor het haar beter beschermd is en na gebruik verzorgd aanvoelt.

 

Make Magic happen

Quote Natasja Keijzer, Creative Director KIS Haircare: ‘Deze vegan blondeerpoeder doet z’n naam eer aan want het is absoluut MAGIC. Het verzekert je van uitstekende en optimale resultaten. Met deze kleiachtige stuifvrije lightener maak je gegarandeerd de meest heldere blondtinten. De waanzinnige structuur van de pasta maakt deze lightener geschikt voor de meest uiteenlopende technieken, van traditionele coupe-soleil technieken tot de meest trendy ontkleuringen. Ideaal omdat het ook op vochtig haar verwerkt kan worden voor de mooiste balayages met zachte overgangen’.

 

Hoe te gebruiken?

Doe 40 gr KIS Magic Mud in een niet-metalen bakje. Voeg 80 ml DMI Lotion, 3%, 6% of 9% toe. Breng dit aan op droog, ongewassen haar. Als het tot op de huid wordt aangebracht, behandel dan eerst de lengtes en punten en dan pas de aanzet. Maximale inwerktijd: 50 minuten. Wanneer de gewenste ontkleuring is bereikt, was je het haar met KeraMax Shampoo en behandel het na met KeraBalance Acidfier en KeraShield Leave-In. Voor extra behoud van haarkwaliteit adviseren wij altijd het gebruik van KeraBond tijdens het ontkleuringsproces.

 

Voor meer informatie of bestellen bel 071-4026661 of mail naar kantoor@cabello.nl

*Deze actie is geldig t/m 30 september en zolang de voorraad strekt!

Tags