Menu

KIS KeraBond

KIS KERABOND VANAF NU VERKRIJGBAAR BIJ CABELLO!

2017 is een KIS jaar vol productinnovaties. Na de meer dan succesvolle introductie van onze Metallics, No Yellow Shampoo, SnowWhite en Keradirect is het nu de beurt aan KeraBond: De laatste, de beste én de gemakkelijkste in de storm van “plexen” die allemaal geprobeerd hebben de markt te veroveren.

De laatste zijn was een bewuste keuze: We hebben de tijd genomen om te constateren welke problemen zich in de markt voordeden en gewerkt aan cruciale verbeteringen. Zowel  product technisch als op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

KIS heeft ervoor gekozen tevens de beste te zijn. Ons lab heeft geanaliseerd en getest en kwam uiteindelijk met KeraBond: vegan en vrij van parabenen, sulfaten en formaldehyde!

Helemaal passend in de filosofie van KIS maakt KeraBond gebruik van aminozuren van verschillende grootte, waardoor het product diep in de cortex kan binnendringen om daar de amino-verbindingen te beschermen en te herstellen. Bovendien zorgen jojoba Olie, tarwe proteine en panthenol voor een ongekende glans en herstel van de vochtbalans in het haar.

KeraBond is tenslotte ook nog eens de makkelijkste: waar de meeste plexen moeizaam met pipetjes afgemeten dienen te worden, brengt KeraBond een uniek doseersysteem. Met 1 kneep in de fles meet u meteen de exacte hoeveelheid Step1 af en mengt u dit eenvoudig met de blondering, kleuring of permanent. Step 2 heeft bovendien een doseerpomp zodat ook deze eenvoudig en snel uit de fles komt.
KeraBond kan op 3 verschillende manieren gebruikt worden:
  • Bij elke chemische behandeling (kleuring, ontkleuring en permanent) om het haar al tijdens de behandeling te beschermen en te herstellen met Aminozuren.
  • Als haarkuur: (Step 2)
  • Als rescue behandeling voor sterk beschadigd en breekbaar haar.
In de doos treft u een duidelijke gebruiksaanwijzing aan voor alle inzet mogelijkheden.

Als laatste nog een paar tips & tricks van onze vaktechneuten:
Wanneer Step 2 ingezet wordt als haarkuur zijn de advies inwerktijden:
  • Normaal haar: 10 minuten
  • Sterk gepigmenteerd gekleurd haar: 5 tot 10 minuten
  • Geblondeerd, fijn en sterk beschadigd haar: 2 tot 5 minuten.
Wanneer KeraBond als Rescue Treatment ingezet wordt:
  • Meng 1 deel Step 1 met 7 delen Step 2 in een verfschaaltje.
    (bv 5 ml Step1 met 35 ml Step 2)
  • Opbrengen op gewassen handdoekdroog haar en 10 minuten laten inwerken met warmte (climazon) of ingepakt met een mutsje en afgedekt met een handdoek.
LET OP:
Wanneer KeraBond toegevoegd wordt aan blondeerpoeder adviseren wij SnowWhite 1:1 te mengen ipv 1:2 om te voorkomen dat het mengsel te dun wordt.
Voor meer informatie of bestellen bel 071-4026661 of mail kantoor@cabello.nl